25 sep 2015 13:47

25 sep 2015 13:47

Skräpigt på återvinningsstation

Återvinning - nej tack. Det tycks vara inställningen hos de som skräpat ner vid återvinningsstationen på Billingehovparkeringen. Leksaker och barnkläder ligger slängda utanför containern på insamlingsplatsen. Ett gosedjur står huvudstupa in i plastinsamlingen. ”Sakerna hade kommit till bättre användning om de lämnats in på Lyktan i stället”, sade en förbipasserande till SLA.

Återvinning - nej tack. Det tycks vara inställningen hos de som skräpat ner vid återvinningsstationen på Billingehovparkeringen. Leksaker och barnkläder ligger slängda utanför containern på insamlingsplatsen. Ett gosedjur står huvudstupa in i plastinsamlingen. ”Sakerna hade kommit till bättre användning om de lämnats in på Lyktan i stället”, sade en förbipasserande till SLA.