28 sep 2015 18:05

28 sep 2015 22:08

Källarbrand i centrum

En brand utbröt på måndagseftermiddagen i källaren i fastigheten som inrymmer Hennings kläder vid hörnet av Commerce på Hertig Johans torg i centrala Skövde.

Enligt räddningstjänsten startade branden i en replokal, där ett tygstycke på en vägg hade börjat brinna. De som vistades i lokalen hade tömt en skumsläkckare när räddningstjänsten kom till platsen, vilket snabbt dämpade den kraftiga rökutvecklingen.

Branden ska ha upptäckts på gatan utanför fastigheten när det började ryka från en ventil ur ett galler i marknivå. Ingen person ska ha kommit till skada i branden som larmades till SOS vid klockan 17.25.

 

Enligt räddningstjänsten startade branden i en replokal, där ett tygstycke på en vägg hade börjat brinna. De som vistades i lokalen hade tömt en skumsläkckare när räddningstjänsten kom till platsen, vilket snabbt dämpade den kraftiga rökutvecklingen.

Branden ska ha upptäckts på gatan utanför fastigheten när det började ryka från en ventil ur ett galler i marknivå. Ingen person ska ha kommit till skada i branden som larmades till SOS vid klockan 17.25.