29 sep 2015 15:48

29 sep 2015 15:49

Hittar turisterna till arenan?

SKÖVDE

Hittar turisterna till Skövdes besöksmål eller villar de bort sig? Den frågan är på tapeten när kultur- och fritidsnämnden fått i uppdrag att berätta för kommunstyrelsen vikten av att ha tydliga skyltar till Skövdes kulturplatser.

Besöksmål som Arena Skövde, Billingens fritidsområde och kulturhuset kanske är för svåra att hitta till. Och därför ska man nu påtala behovet om bättre skyltning. Kulturkontoret har tidigare framfört önskemål om utökad vägvisning.

Hittar turisterna till Skövdes besöksmål eller villar de bort sig? Den frågan är på tapeten när kultur- och fritidsnämnden fått i uppdrag att berätta för kommunstyrelsen vikten av att ha tydliga skyltar till Skövdes kulturplatser.

Besöksmål som Arena Skövde, Billingens fritidsområde och kulturhuset kanske är för svåra att hitta till. Och därför ska man nu påtala behovet om bättre skyltning. Kulturkontoret har tidigare framfört önskemål om utökad vägvisning.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.