06 okt 2015 10:58

06 okt 2015 12:22

Toftby polisanmäler hot

Johanna Toftby polisanmäler hot hon utsattes för i helgen.

Skövdeprofilen har under en tid förföljts av en kvinna. I helgen ringde en kvinna (oklart om det var den förstnämnda) och var hotfull.

– Det var fula ord, så fula att jag inte vill säga dem ens och hot om att det ska hända mig något hemskt, säger Toftby till GT.

Fått fram DNA

Hon publicerar också ett handskrivet brev på sin blogg där det står skrivet: "Nästa gång du ska ut och springa uppe på berget hänger jag med, ser ditt hus så jag åker när du åker. Kul att din snygga dotter är med också. 2 läckerbitar. Wow kul att hon vill vara med på bilder hon också."

Toftby skriver sedan:

"De har fått fram en kvinnas DNA och fingeravtryck. En sjuk kvinna som jagat mig genom att skicka många brev, att få mig att tro att jag har en galning som förföljer mig under en lång tid. Som ville få mig att tro att jag har någon utanför mitt hus."

Hon skriver vidare att hon stänger ner kommentatorsfältet på sin blogg efter att ha tagit emot hot och hån där i flera år.

"Nu får polisen och åklagaren ta över," avslutar den tv-kända frisören sitt blogginlägg.

Skövdeprofilen har under en tid förföljts av en kvinna. I helgen ringde en kvinna (oklart om det var den förstnämnda) och var hotfull.

– Det var fula ord, så fula att jag inte vill säga dem ens och hot om att det ska hända mig något hemskt, säger Toftby till GT.

Fått fram DNA

Hon publicerar också ett handskrivet brev på sin blogg där det står skrivet: "Nästa gång du ska ut och springa uppe på berget hänger jag med, ser ditt hus så jag åker när du åker. Kul att din snygga dotter är med också. 2 läckerbitar. Wow kul att hon vill vara med på bilder hon också."

Toftby skriver sedan:

"De har fått fram en kvinnas DNA och fingeravtryck. En sjuk kvinna som jagat mig genom att skicka många brev, att få mig att tro att jag har en galning som förföljer mig under en lång tid. Som ville få mig att tro att jag har någon utanför mitt hus."

Hon skriver vidare att hon stänger ner kommentatorsfältet på sin blogg efter att ha tagit emot hot och hån där i flera år.

"Nu får polisen och åklagaren ta över," avslutar den tv-kända frisören sitt blogginlägg.