07 okt 2015 12:25

07 okt 2015 12:26

Conny håller i KD-klubban

POLITIK

Conny Brännberg från Skövde kommer att vara ordförande under Kristdemokraternas riksting som arrangeras i Västerås mellan torsdag och söndag.

Ebba Busch Thor kommer att kliva in som partiledare efter sin barnledighet.

Bland annat kommer två tunga interna dokument att behandlas. Dels en översyn av partiprogrammet (principprogram), dels ska nya stadgar behandlas. Brännberg har varit ordförande för den stadgekommitté som arbetat fram förslagen.

Ebba Busch Thor kommer att kliva in som partiledare efter sin barnledighet.

Bland annat kommer två tunga interna dokument att behandlas. Dels en översyn av partiprogrammet (principprogram), dels ska nya stadgar behandlas. Brännberg har varit ordförande för den stadgekommitté som arbetat fram förslagen.