08 okt 2015 06:00

08 okt 2015 06:00

Välgörenhetskonsert för Syrien

SKÖVDE

Skövde Rotaryklubb arrangerar en välgörenhetskonsert för Syriens folk i Wennerberggsalen den 24 oktober. Folkmusiker från Syrien medverkar liksom de svenska folkmusikerna Jon Sirén, Lars Olof Ejstes och Marika Jakobsson. ”Vi vill motverka utanförskapet och bidra till en bättre integration i vårt samhälle”, säger medlemmen och initiativtagaren Tony Abi-Khalil.

Skövde Rotaryklubb arrangerar en välgörenhetskonsert för Syriens folk i Wennerberggsalen den 24 oktober. Folkmusiker från Syrien medverkar liksom de svenska folkmusikerna Jon Sirén, Lars Olof Ejstes och Marika Jakobsson. ”Vi vill motverka utanförskapet och bidra till en bättre integration i vårt samhälle”, säger medlemmen och initiativtagaren Tony Abi-Khalil.