09 okt 2015 09:57

09 okt 2015 09:57

Vill skapa samarbete med Afrika

En konferens på temat hur man skapar svensk-afrikanska samarbeten ska hållas på högskolan, i samverkan med Stiftelsen för internationalisering av högre forskning och utbildning.

Den riktar sig till svenska och afrikanska lärosäten och intresseorganisationer som arbetar med internationella kontakter inom utbildning och forskning. Ghanas utbildningsminister, professor Naana Jane Opoku Agyemang, och universitetets rektor i Dar Es Salaam i Tanzania, professor Rwekaza Sympho Mukandala, är två av talarna.

Den riktar sig till svenska och afrikanska lärosäten och intresseorganisationer som arbetar med internationella kontakter inom utbildning och forskning. Ghanas utbildningsminister, professor Naana Jane Opoku Agyemang, och universitetets rektor i Dar Es Salaam i Tanzania, professor Rwekaza Sympho Mukandala, är två av talarna.