10 okt 2015 10:10

11 okt 2015 18:49

Misshandel i Ryd

En person uppgav sig ha blivit misshandlad av ungdomar i Ryd, Skövde.

Anmälaren och en kompis var på väg till affären. Kompisen gick fram till ett gäng ungdomar längre bort och osämja uppstod. Anmälaren anslöt sig till gruppen för att hjälpa sin kompis och fick då ta emot flera slag i ansiktet. Med blod på hakan och ett svullet ansikte lyckades denne ta sig hem till sin bostad och larma polisen. Händelsen inträffade vid halv elva, natten till lördag. Det skrevs en anmälan om misshandel.

Anmälaren och en kompis var på väg till affären. Kompisen gick fram till ett gäng ungdomar längre bort och osämja uppstod. Anmälaren anslöt sig till gruppen för att hjälpa sin kompis och fick då ta emot flera slag i ansiktet. Med blod på hakan och ett svullet ansikte lyckades denne ta sig hem till sin bostad och larma polisen. Händelsen inträffade vid halv elva, natten till lördag. Det skrevs en anmälan om misshandel.