11 okt 2015 14:15

11 okt 2015 14:30

Rånad person fördes till sjukhus

Klockan 00.55, natten till söndagen, fick polisen in ett larm om ett rån. Anmälaren berättade att denne blivit misshandlad av en okänd person på resecentrum i Skövde. I samband med händelsen blev den överrumplade personen av med sin mobiltelefon. En polispatrull åkte till platsen och hjälpte den skadade till sjukhus för att bli omplåstrad. För att kunna utreda händelsen vidare kommer de eventuella övervakningsfilmerna nu att granskas.

Klockan 00.55, natten till söndagen, fick polisen in ett larm om ett rån. Anmälaren berättade att denne blivit misshandlad av en okänd person på resecentrum i Skövde. I samband med händelsen blev den överrumplade personen av med sin mobiltelefon. En polispatrull åkte till platsen och hjälpte den skadade till sjukhus för att bli omplåstrad. För att kunna utreda händelsen vidare kommer de eventuella övervakningsfilmerna nu att granskas.