13 okt 2015 06:00

13 okt 2015 06:00

Hamlet visas live i Skövde

EFTERTRAKTAT

Benedict Cumberbatch är huvudrollsinnehavare i William Shakespeares uppsättning av Hamlet som just nu spelas i London. Genom ett arrangemang av Skövde teaterförening ges Skövdebor på torsdag möjligheten att se föreställningen som då livesänds och visas på Biograf Odeon i Skövde Kulturhus.

Intresset för att se Hamlet har varit enormt, och under onsdagen återstod endast en biljett till föreställningen på Odeon.

Benedict Cumberbatch är huvudrollsinnehavare i William Shakespeares uppsättning av Hamlet som just nu spelas i London. Genom ett arrangemang av Skövde teaterförening ges Skövdebor på torsdag möjligheten att se föreställningen som då livesänds och visas på Biograf Odeon i Skövde Kulturhus.

Intresset för att se Hamlet har varit enormt, och under onsdagen återstod endast en biljett till föreställningen på Odeon.