22 okt 2015 14:37

22 okt 2015 14:37

Eklöf slutar som näringslivschef

SKÖVDE

Kristina Eklöf går vidare till Region Örebro län och en tjänst som områdeschef näringsliv. Hon kommer att arbeta kvar till den 18 december.

– Jag har arbetat i Skövde kommun i 16 år och haft förmånen att få vara en del av en mycket positiv utveckling, det är jag både tacksam och stolt över. Nu är det dags för mig att gå vidare och jag har fått möjlighet att göra det till ett nytt utmanande uppdrag, säger Kristina Eklöf i ett pressmeddelande.

Kristina Eklöf går vidare till Region Örebro län och en tjänst som områdeschef näringsliv. Hon kommer att arbeta kvar till den 18 december.

– Jag har arbetat i Skövde kommun i 16 år och haft förmånen att få vara en del av en mycket positiv utveckling, det är jag både tacksam och stolt över. Nu är det dags för mig att gå vidare och jag har fått möjlighet att göra det till ett nytt utmanande uppdrag, säger Kristina Eklöf i ett pressmeddelande.