22 okt 2015 10:00

22 okt 2015 10:00

Hemvändare öppnar ny salong

SKÖVDE: Återvänder från Spanien

Nina Karlsson och hennes dotter Noelia Martinez Karlsson öppnade nyligen salongen Martinez Karlsson på Järnvägsgatan. Familjen har återvänt till Skövde efter 16 år i Spanien. ”Vi jobbade ihop även i Spanien där vi hade två salonger. Vi kompletterar varandra”, säger Noelia.

Nina är frisör och Noelia hår- och skönhetsstylist. Innan flyttlasset gick till Spanien jobbade Nina många år i Skövde, både som anställd och på egen salong.

Nina Karlsson och hennes dotter Noelia Martinez Karlsson öppnade nyligen salongen Martinez Karlsson på Järnvägsgatan. Familjen har återvänt till Skövde efter 16 år i Spanien. ”Vi jobbade ihop även i Spanien där vi hade två salonger. Vi kompletterar varandra”, säger Noelia.

Nina är frisör och Noelia hår- och skönhetsstylist. Innan flyttlasset gick till Spanien jobbade Nina många år i Skövde, både som anställd och på egen salong.