23 okt 2015 20:33

23 okt 2015 20:47

Här hyllar Skövde kommun sin personal - igen

Inte nog med fyra dagars festande i Arena Skövde. Skövde kommun har också spelat in en hyllningsfilm till sina 4 000 anställda.

– Inför personaleventet som just genomförts började vi fundera på hur vi på ett annorlunda sätt skulle kunna tacka alla anställda för deras dagliga insatser för kommunens invånare. Vi ville förmedla att de är viktiga och att de gör det möjligt att leva ett gott liv i Skövde, säger Christina Herthnek, kommunikationschef, till kommunens hemsida.

 

– Inför personaleventet som just genomförts började vi fundera på hur vi på ett annorlunda sätt skulle kunna tacka alla anställda för deras dagliga insatser för kommunens invånare. Vi ville förmedla att de är viktiga och att de gör det möjligt att leva ett gott liv i Skövde, säger Christina Herthnek, kommunikationschef, till kommunens hemsida.