23 okt 2015 06:00

23 okt 2015 06:00

Mabi öppnar biluthyrning i Skövde

I måndags öppnade Tibrobon Mattias Enocksson biluthyrningsfirman Mabi i Skövde. Företaget finns i samma lokaler som Holmgrens bil och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mattias har i nuläget tre bilar men siktar på att växa. ”Redan om ett par veckor kommer jag att ha fler bilar”, säger Mattias som har företaget tillsammans med sina föräldrar Tony och Helene Enocksson. De har även bensinbolaget Frendo i Tibro.

I måndags öppnade Tibrobon Mattias Enocksson biluthyrningsfirman Mabi i Skövde. Företaget finns i samma lokaler som Holmgrens bil och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mattias har i nuläget tre bilar men siktar på att växa. ”Redan om ett par veckor kommer jag att ha fler bilar”, säger Mattias som har företaget tillsammans med sina föräldrar Tony och Helene Enocksson. De har även bensinbolaget Frendo i Tibro.