26 okt 2015 13:20

26 okt 2015 15:14

Maskerade personer på skola

Maskerade personer skrämde elever på Västerhöjd.

Dagen efter skolattacken i Trollhättan knackade tre maskerade personer på dörren till en lektionssal på Västerhöjd. Trion gick sedan in i klassrummet under tystnad och svarade inte på tilltal. Händelsen skrämde många av eleverna då den inträffade så tätt inpå attacken i Trollhättan.

Av samma anledning har personalen på skolan tidigare uppmanat studenterna att klä sig respektfullt under Halloween, trots det finns det misstankar om att tre elever ligger bakom skämtet. Det uppger P4 Skaraborg som pratat med en av de inblandade eleverna.

Dagen efter skolattacken i Trollhättan knackade tre maskerade personer på dörren till en lektionssal på Västerhöjd. Trion gick sedan in i klassrummet under tystnad och svarade inte på tilltal. Händelsen skrämde många av eleverna då den inträffade så tätt inpå attacken i Trollhättan.

Av samma anledning har personalen på skolan tidigare uppmanat studenterna att klä sig respektfullt under Halloween, trots det finns det misstankar om att tre elever ligger bakom skämtet. Det uppger P4 Skaraborg som pratat med en av de inblandade eleverna.