29 okt 2015 16:00

29 okt 2015 16:00

Skövdetjej i frågesport

JEOPARDY

På måndag kväll tävlar Julia Vestlund från Skövde i Jeopardy på TV8.

Det var i måndags som den nya säsongen av Jeopardy hade premiär. Programledare är Pontus Gårdinger och som vanligt är det tre pålästa deltagare som tävlar om stormästartiteln. Programledaren ger svaren och de tävlande svarar med en fråga.

Den som själv vill prova på frågesporten kan ladda ner programmets app till mobilen.

På måndag kväll tävlar Julia Vestlund från Skövde i Jeopardy på TV8.

Det var i måndags som den nya säsongen av Jeopardy hade premiär. Programledare är Pontus Gårdinger och som vanligt är det tre pålästa deltagare som tävlar om stormästartiteln. Programledaren ger svaren och de tävlande svarar med en fråga.

Den som själv vill prova på frågesporten kan ladda ner programmets app till mobilen.

  • Rikard Jansson