30 okt 2015 14:20

30 okt 2015 14:27

Gasol fattade eld

En anslutningsslang till en gasolflaska, stående på ett asfalteringsfordon, gick av och gasen som sipprade ut fattade eld.

En person som jobbar på ett närliggande företag såg lågorna gick ut och stängde kranen på behållaren. När patrullen från Räddningstjänsten kom till platsen var branden släkt. Ingen skadades i samband med händelsen som inträffade på Aspelundsområdet, strax efter klockan ett på fredagseftermiddagen.

En person som jobbar på ett närliggande företag såg lågorna gick ut och stängde kranen på behållaren. När patrullen från Räddningstjänsten kom till platsen var branden släkt. Ingen skadades i samband med händelsen som inträffade på Aspelundsområdet, strax efter klockan ett på fredagseftermiddagen.

Till händelsekartan