04 nov 2015 08:04

04 nov 2015 08:04

Skövde musikskola firar 50 med konserter

I 50 har Skövdes barn och ungdomar kunnat lära sig spela instrument vid Skövde musikskola.

I slutet av november ska jubileet uppmärksammas med två festliga konserter i stadsteatern i Skövde kulturhus. Konserterna hålls i samband med Kulturkalaset och gästas av artisterna Johanna Beijbom och Rickard Carlsson som båda har sina rötter i Skaraborg.

Musikskoleelever

Rektor Martin Lindor kommer agera dirigent under konserterna och kommer få hjälp av ett 100-tal musikskoleelever som kommer spela, sjunga och drilla för publiken. Det kommer bjudas på en blandning av låtar från de sex decennier som förflutit sedan musikskolan grundades 1965. Konserterna äger rum under eftermiddagen och kvällen i stadsteatern lördagen den 21 november

I slutet av november ska jubileet uppmärksammas med två festliga konserter i stadsteatern i Skövde kulturhus. Konserterna hålls i samband med Kulturkalaset och gästas av artisterna Johanna Beijbom och Rickard Carlsson som båda har sina rötter i Skaraborg.

Musikskoleelever

Rektor Martin Lindor kommer agera dirigent under konserterna och kommer få hjälp av ett 100-tal musikskoleelever som kommer spela, sjunga och drilla för publiken. Det kommer bjudas på en blandning av låtar från de sex decennier som förflutit sedan musikskolan grundades 1965. Konserterna äger rum under eftermiddagen och kvällen i stadsteatern lördagen den 21 november