05 nov 2015 19:30

05 nov 2015 19:39

Ny belysning till advent

Stämningsfullt lagom till julskyltningen

Lagom till julskyltningen om tre veckor smyckas fastigheterna runt Hertig Johans torg med en helt ny julbelysning.

Initiativtagare är fastighetsägaren Christer Rapp som tillsammans med Skövde cityförening har tagit fram helt ny led-belysning som kommer att tändas - enligt gammal tradition - den 25 november. Precis lagom till julskyltningshelgen och första advent.

– Det blir stora förändringar med ny takfotsbelysning som kommer att finnas på samtliga fastigheter runt Hertig Johans torg, förutom Commerce och Länsförsäkringar, och även på flera fastigheter utmed Rådhusgatan, säger Christer Rapp.

Även Biostaden Saga kommer utsmyckas. Tanken är att skapa julstämning och rama in centrum med stämningsfull belysning i vintermörkret.

– Jag brinner för att försköna miljön i centrum göra den mer attraktiv. Detta är ett steg i den riktningen, säger Christer Rapp.

Initiativtagare är fastighetsägaren Christer Rapp som tillsammans med Skövde cityförening har tagit fram helt ny led-belysning som kommer att tändas - enligt gammal tradition - den 25 november. Precis lagom till julskyltningshelgen och första advent.

– Det blir stora förändringar med ny takfotsbelysning som kommer att finnas på samtliga fastigheter runt Hertig Johans torg, förutom Commerce och Länsförsäkringar, och även på flera fastigheter utmed Rådhusgatan, säger Christer Rapp.

Även Biostaden Saga kommer utsmyckas. Tanken är att skapa julstämning och rama in centrum med stämningsfull belysning i vintermörkret.

– Jag brinner för att försköna miljön i centrum göra den mer attraktiv. Detta är ett steg i den riktningen, säger Christer Rapp.