08 nov 2015 17:25

08 nov 2015 17:30

Nätverk deltar på Elmiamässa

JÖNKÖPING

Den 10-13 november pågår underleverantörsmässan Elima Subcontractor i Jönköping. Bland utställarna kommer nätverket Made in Skövde att finnas.

Det är sjätte året i rad som nätverket ställer ut i en monter på mässan och i år deltar sju Skövdeföretag. SMK AB, Noremech, ToWe Elektronik, Formec Teknik, Nystedts Smides & Mekaniska Verkstad, Skövde Gravyr och Ferrocon kommer alla att finnas på plats. Made in Skövde är samlingsnamnet för ett nätverk av företag och aktiviteter som syftar till att skapa möjligheter till att fler affärer tas hem till, och stannar i Skövde. Mässan lockar årligen runt 1200 utställare från 30 länder som grundlägger affärer för närmare 18 miljarder kronor varje år. Mässan firar i år 40-årsjubileum.

 

 

Det är sjätte året i rad som nätverket ställer ut i en monter på mässan och i år deltar sju Skövdeföretag. SMK AB, Noremech, ToWe Elektronik, Formec Teknik, Nystedts Smides & Mekaniska Verkstad, Skövde Gravyr och Ferrocon kommer alla att finnas på plats. Made in Skövde är samlingsnamnet för ett nätverk av företag och aktiviteter som syftar till att skapa möjligheter till att fler affärer tas hem till, och stannar i Skövde. Mässan lockar årligen runt 1200 utställare från 30 länder som grundlägger affärer för närmare 18 miljarder kronor varje år. Mässan firar i år 40-årsjubileum.