09 nov 2015 14:59

09 nov 2015 14:59

Tre åtalade förnekar misshandel

SKÖVDE

Tre män har åtalats misstänkta för sammanlagt fyra fall av misshandel och ett olaga hot riktat mot två män. Brotten ska ha skett i augusti utanför Mcdonalds på Rådhusgatan i Skövde.

En av de åtalade, 25 år gammal och häktad sedan i oktober, ska ha slagit och sparkat en annan man, en annan av de tre åtalade, 22 år gammal, ska ha slagit en annan man över halsen och även utdelat ett slag i ansiktet på den mannen som också blev sparkad , den tredje åtalade, 51 år, slog en av de två över munnen och hotade också flera män. Han ska bland annat ha sagt att ”ni vet inte vilka ni bråkar med, vi ska leta upp era familjer” samtidigt som han dragit med fingret över strupen. De åtalade männen har i förhör förnekat brott.

Tre män har åtalats misstänkta för sammanlagt fyra fall av misshandel och ett olaga hot riktat mot två män. Brotten ska ha skett i augusti utanför Mcdonalds på Rådhusgatan i Skövde.

En av de åtalade, 25 år gammal och häktad sedan i oktober, ska ha slagit och sparkat en annan man, en annan av de tre åtalade, 22 år gammal, ska ha slagit en annan man över halsen och även utdelat ett slag i ansiktet på den mannen som också blev sparkad , den tredje åtalade, 51 år, slog en av de två över munnen och hotade också flera män. Han ska bland annat ha sagt att ”ni vet inte vilka ni bråkar med, vi ska leta upp era familjer” samtidigt som han dragit med fingret över strupen. De åtalade männen har i förhör förnekat brott.