21 nov 2015 09:00

21 nov 2015 09:21

Stort intresse för SRTC-auktionen

SKÖVDE: Brinnande intresse för auktion

Auktionen efter konkursen i Swedish rescue training centre, SRTC, är nu klar. Många visade intresse för de cirka 1200 föremålen som fanns vid lokalerna i Hasslum. Omkring tvåhundra personer hade sökt sig till visningen.

Konkursboet som har sålts via auktionsföretaget netauktion.se innehöll alla inventarier som SRTC haft för att bedriva sin verksamhet. Företaget hade som affärsidé att utbilda brandmän och räddningstjänster på plats i Skövde. Men tidigare i år var konkursen ett faktum.

Brandbilar

Allt mellan skrivbord och brandbilar, en veteranmotorcykel till ett par skraltiga flygplan fanns till salu. Allt har gått åt på auktionen. Vem som köpte det gigantiska skåpet med emblem från alla räddningskårer som besökt skolan, är dock hemligt. Auktionisten har tystnadsplikt.

– Det är den största visning jag haft med flest spekulanter, säger Joel Uppvall på nätauktionsfirman. Det var stort intresse i Sverige och från utlandet för auktionen.

– Vi är mycket nöjda med hur auktionen gick.

Nästa vecka töms lokalerna när köparna får hämta sina auktionsfynd.

Konkursboet som har sålts via auktionsföretaget netauktion.se innehöll alla inventarier som SRTC haft för att bedriva sin verksamhet. Företaget hade som affärsidé att utbilda brandmän och räddningstjänster på plats i Skövde. Men tidigare i år var konkursen ett faktum.

Brandbilar

Allt mellan skrivbord och brandbilar, en veteranmotorcykel till ett par skraltiga flygplan fanns till salu. Allt har gått åt på auktionen. Vem som köpte det gigantiska skåpet med emblem från alla räddningskårer som besökt skolan, är dock hemligt. Auktionisten har tystnadsplikt.

– Det är den största visning jag haft med flest spekulanter, säger Joel Uppvall på nätauktionsfirman. Det var stort intresse i Sverige och från utlandet för auktionen.

– Vi är mycket nöjda med hur auktionen gick.

Nästa vecka töms lokalerna när köparna får hämta sina auktionsfynd.