24 nov 2015 17:12

24 nov 2015 17:19

Konstgruppen bjöd in till vernissage

SKÖVDE

Konstgruppen bjöd in till vernissage på tisdagen när några boende på Ekedal äldreboende visade upp sina alster.

Under hösten har konstgänget samlas fyra gånger med sin fritidsledare Emma Pekár för att måla tavlor med acrylfärger, som medhjälpare har hon haft Agnes Nelson.

Flera av målningarna kommer troligen sättas upp på de olika avdelningarna eller på boenderum. Roland Schelin har dessutom tillverkat små dockor av tubsockor, som han också visar. På bilden ses konstnärerna Roland Bergkvist, Elisabeth Nylund, Ella Olander och Roland Schelin, i mitten står Agnes Nelson. Ett trapphus är just nu tillfällig konsthall.

Under hösten har konstgänget samlas fyra gånger med sin fritidsledare Emma Pekár för att måla tavlor med acrylfärger, som medhjälpare har hon haft Agnes Nelson.

Flera av målningarna kommer troligen sättas upp på de olika avdelningarna eller på boenderum. Roland Schelin har dessutom tillverkat små dockor av tubsockor, som han också visar. På bilden ses konstnärerna Roland Bergkvist, Elisabeth Nylund, Ella Olander och Roland Schelin, i mitten står Agnes Nelson. Ett trapphus är just nu tillfällig konsthall.