25 nov 2015 11:06

25 nov 2015 11:06

Misstänkt våldsman får vård

POLIS: Slog P4-anställd

Anhållandet av den man som misstänks för misshandel av en P4-anställd är hävt. Han har i stället överlämnats till vården.

Det var tidigt på tisdagsmorgonen som Skövdebon, känd av polisen sedan tidigare, först försökte ta sig in på regementet P4 i Skövde. han stoppades då av vaktstyrkan och lämnade platsen. Men en kort bit bort, vid soldathemmet, misshandlade han en anställd på P4 genom att utdela ett slag i mannens ansikte. Skövdebon greps av vakterna och polis tillkallades.

Han anhölls men enligt Tony Johansson vid Skövdepolisen gick det inte alls att höra mannen eftersom han inte mådde bra. Anhållandet hävdes och mannen får nu vård i stället. Det är i nuläget oklart hur ärendet ska hanteras därefter.

Det var tidigt på tisdagsmorgonen som Skövdebon, känd av polisen sedan tidigare, först försökte ta sig in på regementet P4 i Skövde. han stoppades då av vaktstyrkan och lämnade platsen. Men en kort bit bort, vid soldathemmet, misshandlade han en anställd på P4 genom att utdela ett slag i mannens ansikte. Skövdebon greps av vakterna och polis tillkallades.

Han anhölls men enligt Tony Johansson vid Skövdepolisen gick det inte alls att höra mannen eftersom han inte mådde bra. Anhållandet hävdes och mannen får nu vård i stället. Det är i nuläget oklart hur ärendet ska hanteras därefter.