27 nov 2015 09:29

27 nov 2015 09:29

Greps på bar gärning

POLIS: Stal varor i elektronikbutik

En Skövdebo togs på bar gärning när han stal varor på Elgiganten. Han är nu anhållen.

Det var på torsdagseftermiddagen som Skövdebon besökte Eligiganten på Stallsiken i Skövde. Han ville bland annat ha en mobiltelefon och lite andra varor, men han tänkte inte betala för sig. Personalen var dock vaksam och upptäckte att mannen försökte få med sig varorna ut ur butiken utan att göra rätt för sig. De stoppade honom och polis tillkallades.

Mannen är nu anhållen misstänkt för stöld. Varorna som han stal är värda 3 500 kronor.

Det var på torsdagseftermiddagen som Skövdebon besökte Eligiganten på Stallsiken i Skövde. Han ville bland annat ha en mobiltelefon och lite andra varor, men han tänkte inte betala för sig. Personalen var dock vaksam och upptäckte att mannen försökte få med sig varorna ut ur butiken utan att göra rätt för sig. De stoppade honom och polis tillkallades.

Mannen är nu anhållen misstänkt för stöld. Varorna som han stal är värda 3 500 kronor.