29 nov 2015 17:11

29 nov 2015 18:15

Sally blev Skövdes lucia

TRADITION: "Det känns jättekul"

Sally Nimstad blev framröstad till Skövdes lucia 2015.
– Det känns jättekul, jag ville bli lucia, berättar hon för SLA.

Skövde lucia är en gammal tradition och i år fanns det fem flickor att rösta på. Mika Löfvenmark, Sally Nimstad, Emma Andersson, Victoria Jaconelli och Lisa Gustafsson.

– Jag tycker att det är fantastiska tjejer som ska göra ett gediget jobb framöver, med 54 framträdanden. Det har kommit in över tusen röster, vilket är ett fantastiskt resultat, sade SLA:s marknadschef Emma Karlsson.

Sedan öppnade hon kuvertet som innehöll namnet på Skövdes lucia 2015. Det stod Sally Nimstad. Därefter bjöd lucia och hennes tärnor på en sång. När SLA pratade med Sally efteråt berättade hon att det är jättekul att bli lucia och att hon ville bli det.

– Jag tycker att det är en fin tradition, det skapar stämning, det är kul att få vara med, säger hon.

Gläns över sjö och strand är den sång hon tycker bäst om på repertoaren. Men inte den vanliga versionen, utan en annan. Behållningen från årets framträdanden går till Rädda barnens insamling till flyktingkatastrofen.

Skövde lucia är en gammal tradition och i år fanns det fem flickor att rösta på. Mika Löfvenmark, Sally Nimstad, Emma Andersson, Victoria Jaconelli och Lisa Gustafsson.

– Jag tycker att det är fantastiska tjejer som ska göra ett gediget jobb framöver, med 54 framträdanden. Det har kommit in över tusen röster, vilket är ett fantastiskt resultat, sade SLA:s marknadschef Emma Karlsson.

Sedan öppnade hon kuvertet som innehöll namnet på Skövdes lucia 2015. Det stod Sally Nimstad. Därefter bjöd lucia och hennes tärnor på en sång. När SLA pratade med Sally efteråt berättade hon att det är jättekul att bli lucia och att hon ville bli det.

– Jag tycker att det är en fin tradition, det skapar stämning, det är kul att få vara med, säger hon.

Gläns över sjö och strand är den sång hon tycker bäst om på repertoaren. Men inte den vanliga versionen, utan en annan. Behållningen från årets framträdanden går till Rädda barnens insamling till flyktingkatastrofen.