29 nov 2015 17:11

29 nov 2015 18:16

Tilde Damgren blev årets Snövit

SKÖVDE: "Det känns bra"

Tilde Damgren. Så heter årets Snövit i Skövde som lottades fram under söndagen.
– Det känns bra, tycker Tilde.

Att utse årets Snövit är en tradition med anor. För fjärde året i rad utses Snövit i samarbete mellan Skövde scoutkår och SLA. Bland de flickor i trean som anmälde sig lottades fem slutkandidater fram. Det blev Elina Wallin Nyström, Ruby Lindén, Matilda Skoog, Tilde Damgren och Felicia Raupach.

Lotten avgjorde

Under söndagen var det återigen dags att låta lotten avgöra vem av de fem som skulle bli Snövit. Flickorna åkte häst och vagn i scouternas fackeltåg till Hertig Johans torg. Där fick de gå upp på scenen och efter en kort intervju drog SLA:s marknadschef Emma Karlsson ett kuvert. Det innehöll Tilde Damgrens namn. Hon fick en krona i håret och ett halssmycke. De andra flickorna fick varsitt diadem. Alla fick blommor och en väska med presenter.

Att utse årets Snövit är en tradition med anor. För fjärde året i rad utses Snövit i samarbete mellan Skövde scoutkår och SLA. Bland de flickor i trean som anmälde sig lottades fem slutkandidater fram. Det blev Elina Wallin Nyström, Ruby Lindén, Matilda Skoog, Tilde Damgren och Felicia Raupach.

Lotten avgjorde

Under söndagen var det återigen dags att låta lotten avgöra vem av de fem som skulle bli Snövit. Flickorna åkte häst och vagn i scouternas fackeltåg till Hertig Johans torg. Där fick de gå upp på scenen och efter en kort intervju drog SLA:s marknadschef Emma Karlsson ett kuvert. Det innehöll Tilde Damgrens namn. Hon fick en krona i håret och ett halssmycke. De andra flickorna fick varsitt diadem. Alla fick blommor och en väska med presenter.