2015-11-30 06:00

2015-11-30 06:00

En idyllisk julstämning

SKÖVDE: För 17:e året

Ett duggregn under lördagen före första advent hindrade inte Skövdebefolkningen att söka sig till Helénsparken för en idyllisk julupplevelse. Närmare bestämt var det för 17:e året i rad som Skövde hembygdsförening, Förr, Myrstacken samt Skaraborgs hemslöjdsförening kunde besökas av allmänheten i Helénsparken under en övergripande julanda.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto