30 nov 2015 11:12

30 nov 2015 11:12

Villaägare drabbade av inbrott

POLIS: Fler inbrott

Två villaägare i Hentorp har utsatts för inbrott. Gärningsmännen har i båda fallen tagit sig in genom att bryta upp fönster på baksidan av huset.

Mellan onsdag och fredag i förra veckan drabbades en villa på Karl Dahlins väg i Hentorp av inbrott.

– Gärningsmännen har tagit sig in genom att bryta upp en fönster på baksidan, det tillvägagångssättet återkommer ju i alla de inbrott som drabbat Skövde på senare tid, säger Tony Johansson vid Skövdepolisen.

Det är ännu helt klarlagt vad som stulits, däremot verkar det som om smycken saknas. Inbrottstjuvarna har orsakat stor oreda i bostaden. De har sökt igenom hela huset, dragit ut lådor och rivit i garderober och liknande.

Även en villa på Södra vägen har utsatts för inbrott mellan fredag och lördag. Där har en ruta krossats på baksidan. Även här har tjuvarna stökat till det rejält i villan. Det är ännu oklart vad som stulits.

Mellan onsdag och fredag i förra veckan drabbades en villa på Karl Dahlins väg i Hentorp av inbrott.

– Gärningsmännen har tagit sig in genom att bryta upp en fönster på baksidan, det tillvägagångssättet återkommer ju i alla de inbrott som drabbat Skövde på senare tid, säger Tony Johansson vid Skövdepolisen.

Det är ännu helt klarlagt vad som stulits, däremot verkar det som om smycken saknas. Inbrottstjuvarna har orsakat stor oreda i bostaden. De har sökt igenom hela huset, dragit ut lådor och rivit i garderober och liknande.

Även en villa på Södra vägen har utsatts för inbrott mellan fredag och lördag. Där har en ruta krossats på baksidan. Även här har tjuvarna stökat till det rejält i villan. Det är ännu oklart vad som stulits.