03 dec 2015 15:08

03 dec 2015 15:08

Språkvolley för att integrera unga tjejer

JULLOV

Den 21 december anordnar Skövde kommun en volleybollturnering, Språkvolley, som tjejer i årskurs 7-9 kan delta i.

Syftet med projektet är att integrera nyanlända och etablerade svenskar och öka intresset för idrott och föreningsverksamhet. 30 tjejer kan delta i turneringen och för vinnarlaget finns fina priser att kamma hem. Turneringen äger rum i Helenaskolans sporthall och anmälan görs till kommunens fältsekreterare.

Syftet med projektet är att integrera nyanlända och etablerade svenskar och öka intresset för idrott och föreningsverksamhet. 30 tjejer kan delta i turneringen och för vinnarlaget finns fina priser att kamma hem. Turneringen äger rum i Helenaskolans sporthall och anmälan görs till kommunens fältsekreterare.