04 dec 2015 13:15

04 dec 2015 13:15

Jul via satellit i Biograf Odeon

MUSIK

För många är det en självklarhet att ta del av någon form av julkonsert under decembermånad.

För den som inte har möjlighet att resa iväg någonstans ges det den 11 december möjlighet att följa ett konserttillfälle via satellit. Det är föreställningen Stilla natt som spelas i Konserthuset i Göteborg som Skövdeborna kan följa från Biograf Odeon i Skövde Kulturhus. Både Sveriges Nationalorkester och Göteborgs Symfoniorkester liksom Göteborgs Symfoniska kör medverkar.

För den som inte har möjlighet att resa iväg någonstans ges det den 11 december möjlighet att följa ett konserttillfälle via satellit. Det är föreställningen Stilla natt som spelas i Konserthuset i Göteborg som Skövdeborna kan följa från Biograf Odeon i Skövde Kulturhus. Både Sveriges Nationalorkester och Göteborgs Symfoniorkester liksom Göteborgs Symfoniska kör medverkar.