06 dec 2015 18:47

06 dec 2015 18:47

Misstänkt våldtäkt i natt

SKÖVDE

Natt mot söndag har polisen i Skövde fått in en anmälan om en misstänkt våldtäkt.

Våldtäkten ska ha ägt rum 03.51 på Stora vägen, men omständigheterna kring händelsen är mycket oklara.

— Jag kan bekräfta att vi har fått in uppgifter om att en våldtäkt ska ha skett inomhus på den adressen. Mer än så kan vi inte gå in på i nuläget. Ärendet ska utredas, säger Ulla Brehm, presstalesman hos polisen i västra Götaland, till Skövde Nyheter.

Våldtäkten ska ha ägt rum 03.51 på Stora vägen, men omständigheterna kring händelsen är mycket oklara.

— Jag kan bekräfta att vi har fått in uppgifter om att en våldtäkt ska ha skett inomhus på den adressen. Mer än så kan vi inte gå in på i nuläget. Ärendet ska utredas, säger Ulla Brehm, presstalesman hos polisen i västra Götaland, till Skövde Nyheter.