07 dec 2015 19:45

07 dec 2015 19:45

Skidspåren är avstängda

SKÖVDE

Under de senaste veckorna har två konstsnöspår, avsedda för längdskidåkning, varit öppna på Billingens fritidsområde.

Distanserna har används flitigt men på grund av den milda väderleken har personalen på fritidsavdelningen beslutat att stänga spåren och låta dem stå orörda ett tag framöver. Sträckorna är avstängda på obestämd tid och kommer inte att kunna användas förrän det har blivit kallare ute igen.

De kommer att kontrolleras regelbundet och informationen uppdateras löpande på kommunens hemsida.

Distanserna har används flitigt men på grund av den milda väderleken har personalen på fritidsavdelningen beslutat att stänga spåren och låta dem stå orörda ett tag framöver. Sträckorna är avstängda på obestämd tid och kommer inte att kunna användas förrän det har blivit kallare ute igen.

De kommer att kontrolleras regelbundet och informationen uppdateras löpande på kommunens hemsida.