08 dec 2015 10:02

08 dec 2015 10:02

Inbrott i hotell

POLIS: Stal växelkassa

Hotell Skövde har utsatts för inbrott. Tjuvarna tog sig in genom två kodade dörrar och har därefter tagit loss ett värdeskåp, men förmodligen fick de bara med sig en mindre summa pengar.

Enligt anmälan till polisen som gjordes på måndagen ska inbrottet på hotellet ha skett någon gång från i söndags kväll till på måndag morgon. Enligt polisen har inbrottstjuvarna lyckats ta sig in genom två kodade dörrar. Inne på ett kontor ska de sedan ha tagit loss ett värdeskåp som satt fast i väggen.

– Men så vitt man kan se har de bara fått med sig en mindre växelkassa, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen, och tillägger att man gärna vill komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser som kan kopplas till inbrottet.

Polisens tekniker genomförde en teknisk undersökning på tisdagsmorgonen.

Enligt anmälan till polisen som gjordes på måndagen ska inbrottet på hotellet ha skett någon gång från i söndags kväll till på måndag morgon. Enligt polisen har inbrottstjuvarna lyckats ta sig in genom två kodade dörrar. Inne på ett kontor ska de sedan ha tagit loss ett värdeskåp som satt fast i väggen.

– Men så vitt man kan se har de bara fått med sig en mindre växelkassa, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen, och tillägger att man gärna vill komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser som kan kopplas till inbrottet.

Polisens tekniker genomförde en teknisk undersökning på tisdagsmorgonen.