11 dec 2015 09:27

11 dec 2015 09:27

Almi anställer

SKÖVDE

Almi väst utökar nu företagsrådgivningen till personer med utländsk bakgrund eftersom behovet växer och kötiderna ökar.

Två personer anställs till rådgivningen i Göteborg och ytterligare fyra anställs för en övergripande satsning. Det innebär en medarbetare per kontor i Skövde, Göteborg, Borås och Trollhättan. I Västra Götaland innebär satsningen att Almi tillförs 1,2 miljoner kronor per år från årsskiftet till och med 2018. Rådgivningen blir på bland annat arabiska och persiska. Det skriver Affärer i väst på sin hemsida.

Två personer anställs till rådgivningen i Göteborg och ytterligare fyra anställs för en övergripande satsning. Det innebär en medarbetare per kontor i Skövde, Göteborg, Borås och Trollhättan. I Västra Götaland innebär satsningen att Almi tillförs 1,2 miljoner kronor per år från årsskiftet till och med 2018. Rådgivningen blir på bland annat arabiska och persiska. Det skriver Affärer i väst på sin hemsida.