15 dec 2015 12:06

15 dec 2015 12:06

Staden ska synas

SKÖVDE: Insamling till Musikhjälpen

Sju scenkonstnärer anordnar ”En lite annorlunda konsert” till förmån för Musikhjälpen.
– Vi som vill väl måste gå ihop och visa det, säger initiativtagaren Sara Annala.

För tredje året i rad anordnar de evenemanget i S:t Matteus kyrka i Ryd. Den 18 december spelar de upp en pjäs med inslag av julsånger och dans. Tillställningen är gratis och besökarna väljer själva vad de vill bidra med. Förutom att samla in pengar till välgörenhetsprojektet hoppas de att det ska få andra att göra liknande insatser. De vill att Skövde ska utmärka sig på engagemangskartan på Musikhjälpens hemsida.

– Företagen har mer pengar att stoppa in och vi vill utmana dem, Sara Annala.

För tredje året i rad anordnar de evenemanget i S:t Matteus kyrka i Ryd. Den 18 december spelar de upp en pjäs med inslag av julsånger och dans. Tillställningen är gratis och besökarna väljer själva vad de vill bidra med. Förutom att samla in pengar till välgörenhetsprojektet hoppas de att det ska få andra att göra liknande insatser. De vill att Skövde ska utmärka sig på engagemangskartan på Musikhjälpens hemsida.

– Företagen har mer pengar att stoppa in och vi vill utmana dem, Sara Annala.