17 dec 2015 16:27

17 dec 2015 16:27

Ny chefläkare på sjukhuset

SKAS

Christer Printz, som nu jobbar som kvalitetsöverläkare på Skaraborgs sjukhus, blir tillförordnad chefläkare på Skas under nio månader.

Sedan tidigare är Marga Brisman och Stefan Håkansson chefläkare.

– Jag ser fram emot att jobba med patientsäkerhetsfrågor, och tillsammans med förvaltningsledningen arbeta för att Skas ska ha den bästa patientsäkerhetskulturen, säger Printz, som tillträder den 1 januari, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är Marga Brisman och Stefan Håkansson chefläkare.

– Jag ser fram emot att jobba med patientsäkerhetsfrågor, och tillsammans med förvaltningsledningen arbeta för att Skas ska ha den bästa patientsäkerhetskulturen, säger Printz, som tillträder den 1 januari, i ett pressmeddelande.