18 dec 2015 13:26

18 dec 2015 13:31

Kom med 100 000 till Musikhjälpen

SKÖVDE

De hade siktat på 100 000 och var bara några tusenlappar från målet.

På torsdagskvällen var arrangörstrion Niklas Svärd, Natalie Michael och Bekim Murati från fotbollsturneringen Skövde soccer championship – som avgjorde i början på december i Ulvåkers inomhushall – på plats i Musikhjälpens studio i Linköping och överlämnade intäkterna från välgörenhetsturneringen.

Intäkterna uppgick till hela 97 717 kronor.

Årets tema för Musikhjälpen är Ingen ska behöva fly undan klimatet. På fredagseftermiddagen hade insamlingen, som kommer att skänkas oavkortat till Radiohjölpen, inbringat strax över 13 miljoner kronor. Musikhjälpen pågår fram till söndag kväll.

 

På torsdagskvällen var arrangörstrion Niklas Svärd, Natalie Michael och Bekim Murati från fotbollsturneringen Skövde soccer championship – som avgjorde i början på december i Ulvåkers inomhushall – på plats i Musikhjälpens studio i Linköping och överlämnade intäkterna från välgörenhetsturneringen.

Intäkterna uppgick till hela 97 717 kronor.

Årets tema för Musikhjälpen är Ingen ska behöva fly undan klimatet. På fredagseftermiddagen hade insamlingen, som kommer att skänkas oavkortat till Radiohjölpen, inbringat strax över 13 miljoner kronor. Musikhjälpen pågår fram till söndag kväll.