20 dec 2015 21:42

20 dec 2015 21:42

Polis omhändertog man

SKÖVDE: Gripen för skadegörelse

Polisen tvingades omhänderta en man i samband med ett falskt brandlarm i en fastighet i centrala Skövde på lördagskvällen.

På lördagskvällen grep polisen en man i centrala Skövde i samband med att ett brandlarm utlöstes i en fastighet i centrum. Räddningstjänsten ryckte ut och polis kallades till platsen. De kunde konstatera att det var ett falsklarm, och polisen omhändertog en person som fördes till en vårdinrättning, enligt polisens inre befäl. Mannen är sedan tidigare känd av polisen.

Fastigheten hade även utsatts för klotter och skadegörelse. Enligt uppgifter till SLA så var det stökigt i trappuppgångar i samband med att brandlarmet utlöstes. Polisen kan inte bekräfta att mannen har med falsklarmet att göra.

På lördagskvällen grep polisen en man i centrala Skövde i samband med att ett brandlarm utlöstes i en fastighet i centrum. Räddningstjänsten ryckte ut och polis kallades till platsen. De kunde konstatera att det var ett falsklarm, och polisen omhändertog en person som fördes till en vårdinrättning, enligt polisens inre befäl. Mannen är sedan tidigare känd av polisen.

Fastigheten hade även utsatts för klotter och skadegörelse. Enligt uppgifter till SLA så var det stökigt i trappuppgångar i samband med att brandlarmet utlöstes. Polisen kan inte bekräfta att mannen har med falsklarmet att göra.