28 dec 2015 14:37

28 dec 2015 14:37

Frysta pengar för Skövdebo

SKATT

En person i Skövde får tillgångar till ett värde av 200 000 kronor frysta av förvaltningsrätten.

Det är Skatteverket som har ansökt om betalningssäkring i samband med en skatteutredning. Enligt Skatteverket har personen, i ett bolag, bedrivit verksamhet med anställd personal utan att redovisa F-skatt, moms, arbetsgivaravgifter och preliminärskatt. Statens fordran på bolaget kommer att bli minst 200 000 kronor och man anser att det finns en klar risk att bolaget inte kommer att betala.

Det är Skatteverket som har ansökt om betalningssäkring i samband med en skatteutredning. Enligt Skatteverket har personen, i ett bolag, bedrivit verksamhet med anställd personal utan att redovisa F-skatt, moms, arbetsgivaravgifter och preliminärskatt. Statens fordran på bolaget kommer att bli minst 200 000 kronor och man anser att det finns en klar risk att bolaget inte kommer att betala.