10 jan 2016 14:22

10 jan 2016 14:22

Kindbom tävlar senare

SKÖVDE

Calle Kindbom, Viktor Brunö och Dan Fermström hoppas på en finalplats i Litauens motsvarighet till melodifestivalen.

Avgörandet för deras del dröjer dock några veckor in i januari. Litauens tävling startade med den första deltävlingen i helgen, men trions låt tävlar först den 23 januari enligt de uppgifter Skövdekompositören Calle Kindbom har fått.

Låten tävlade alltså inte den här helgen (9–10 januari) som SLA tidigare påstått.

Avgörandet för deras del dröjer dock några veckor in i januari. Litauens tävling startade med den första deltävlingen i helgen, men trions låt tävlar först den 23 januari enligt de uppgifter Skövdekompositören Calle Kindbom har fått.

Låten tävlade alltså inte den här helgen (9–10 januari) som SLA tidigare påstått.