15 jan 2016 18:45

15 jan 2016 21:11

Köer efter bilkollision

SKÖVDE: Trafikolycka vid Cementa

Vid 17.20-tiden inträffade en krock mellan två bilar i vägkorsningen vid Cementa.

Enligt polis på plats ska en bil som svängt ut från Gruvgatan ha kolliderat med ett fordon som körde på Skaravägen, väg 49 mot Hallenbergsrondellen. Båda bilarna fick bärgas från platsen men bilisterna ska ha klart sig utan skador. Bilköer uppstod dock i rusningstrafiken innan bärgningsbilen forslat undan de båda krockade fordonen.

Enligt polis på plats ska en bil som svängt ut från Gruvgatan ha kolliderat med ett fordon som körde på Skaravägen, väg 49 mot Hallenbergsrondellen. Båda bilarna fick bärgas från platsen men bilisterna ska ha klart sig utan skador. Bilköer uppstod dock i rusningstrafiken innan bärgningsbilen forslat undan de båda krockade fordonen.