17 jan 2016 20:48

17 jan 2016 20:48

Polis slog till mot A-traktorer

FALKÖPING

Fyra polispatruller ingrep mot buskörning i Falköping på lördagsnatten.

Enligt anmälan höll ett 50-tal bilar till parkeringen vid Coop och sladdade runt på parkeringsplatsen. Fyra polispatruller sändes dit och det resulterade i att ett flertal A-traktorer fick böteslappar. Tre av Epatraktorerna blev dessutom tagna i beslag av polisen då de ansågs vara olagliga och inte uppfyllde normen för en A-traktor. Brotten beskrivs därför som olovlig körning.

Enligt anmälan höll ett 50-tal bilar till parkeringen vid Coop och sladdade runt på parkeringsplatsen. Fyra polispatruller sändes dit och det resulterade i att ett flertal A-traktorer fick böteslappar. Tre av Epatraktorerna blev dessutom tagna i beslag av polisen då de ansågs vara olagliga och inte uppfyllde normen för en A-traktor. Brotten beskrivs därför som olovlig körning.