19 jan 2016 11:05

19 jan 2016 11:05

Klart med nya ägare till Husaren

SKÖVDE

Sex unga entreprenörer bakom eventbolaget Freedomp, som arrangerar konserter och nattklubbsevent runt om i Skaraborg, tar över den klassiska Skövdepuben Husaren efter bröderna Andreas och Niklas Larsson.

De nya ägarna kommer från Vara och jobbar med bland annat Vara konserthus, Club Kronan och Bakgårn i Lidköping.

– Kvarteret Husaren är sedan länge ett etablerat festställe och känt i hela Skaraborg. Valet var lätt när sextetten fick möjlighet att ta över verksamheten. Nu får vi möjlighet att utveckla ett helt nytt fristående koncept för Skövde och Skaraborg, säger Viktor Bergman, platsansvarig, i ett pressmeddelande.

Just nu pågår en omfattande renovering av lokalerna och bakgården. De nya ägarna lovar att de populära allsångskvällarna kommer att bestå. Premiären är planerad till mars månad.

 

De nya ägarna kommer från Vara och jobbar med bland annat Vara konserthus, Club Kronan och Bakgårn i Lidköping.

– Kvarteret Husaren är sedan länge ett etablerat festställe och känt i hela Skaraborg. Valet var lätt när sextetten fick möjlighet att ta över verksamheten. Nu får vi möjlighet att utveckla ett helt nytt fristående koncept för Skövde och Skaraborg, säger Viktor Bergman, platsansvarig, i ett pressmeddelande.

Just nu pågår en omfattande renovering av lokalerna och bakgården. De nya ägarna lovar att de populära allsångskvällarna kommer att bestå. Premiären är planerad till mars månad.