21 jan 2016 19:42

22 jan 2016 06:33

Jacktjuv sprejade personalen

SKÖVDE

En man stal i en butik på Gustav Adolfs gata under torsdagskvällen. Personalen följde efter och försökte ta tillbaka varorna.

Gärningsmannen tog då upp någon form av tårgas eller pepparsprej och använde den mot personalen som fick stark sveda i ögonen. Därefter sprang gärningsmannen i väg mot Havstena. Han greps senare i närområdet av polis. Då hade han stöldgodset med sig som bestod av två vinterjackor. Den misstänkte greps och fick följa med på förhör.

Mannen anhölls senare misstänkt för rån.

Gärningsmannen tog då upp någon form av tårgas eller pepparsprej och använde den mot personalen som fick stark sveda i ögonen. Därefter sprang gärningsmannen i väg mot Havstena. Han greps senare i närområdet av polis. Då hade han stöldgodset med sig som bestod av två vinterjackor. Den misstänkte greps och fick följa med på förhör.

Mannen anhölls senare misstänkt för rån.