21 jan 2016 20:44

21 jan 2016 20:46

Skrotstöld på Stena metall

SKÖVDE

Två personer greps efter att ha stulit skrotmetall på Gesällgatan i Skövde.

Två personer sågs lasta in skrotmetall i en skåpbil vid Stena metall i Skövde för att sedan lämna området i riktning mot Skara. Personen som bevittnade stölden följde efter och kunde ge polisen direktioner som ledde till att männen kunde stoppas i höjd med Jägartorp utanför Skara.

Bilen som var full i skrot beslagtogs och männen, båda födda 1988, greps.

Två personer sågs lasta in skrotmetall i en skåpbil vid Stena metall i Skövde för att sedan lämna området i riktning mot Skara. Personen som bevittnade stölden följde efter och kunde ge polisen direktioner som ledde till att männen kunde stoppas i höjd med Jägartorp utanför Skara.

Bilen som var full i skrot beslagtogs och männen, båda födda 1988, greps.