01 feb 2016 09:35

01 feb 2016 11:00

The Gloria Story tävlar om en plats på Sweden Rock

SKÖVDE: "Det allra roligaste vi gjort"

The Gloria Story är med och tävlar om att få spela på Sweden Rock festival. Det finns fyra platser och 170 band är med och tävlar.

Tävlingen pågår på Sweden Rocks hemsida och där jagar 170 band röster för att bli ett av de fyra band som får spela på festivalen. The Gloria Story har varit med i tävlingen tidigare, bandet vann 2012. Enligt ett pressmeddelande tog det gruppen till nya nivåer i karriären och i år siktar bandet på att vinna igen.

– Man trodde ju att musiktävlingar var ett avslutat kapitel för The Gloria Story efter sex år och 200 spelningar. Men det är trångt om saligheten på Sweden Rock festival och konkurrensen i branschen har blivit allt tuffare under åren. Så vi har anmält oss till årets bandtävling med förhoppningen att ta oss hela vägen! Att spela på Sweden Rock är det allra roligaste vi gjort som band, säger Filip Rapp i ett officiellt uttalande.

Omröstningen pågår till den 3 februari. Sedan går 20 band vidare till final.

Tävlingen pågår på Sweden Rocks hemsida och där jagar 170 band röster för att bli ett av de fyra band som får spela på festivalen. The Gloria Story har varit med i tävlingen tidigare, bandet vann 2012. Enligt ett pressmeddelande tog det gruppen till nya nivåer i karriären och i år siktar bandet på att vinna igen.

– Man trodde ju att musiktävlingar var ett avslutat kapitel för The Gloria Story efter sex år och 200 spelningar. Men det är trångt om saligheten på Sweden Rock festival och konkurrensen i branschen har blivit allt tuffare under åren. Så vi har anmält oss till årets bandtävling med förhoppningen att ta oss hela vägen! Att spela på Sweden Rock är det allra roligaste vi gjort som band, säger Filip Rapp i ett officiellt uttalande.

Omröstningen pågår till den 3 februari. Sedan går 20 band vidare till final.