03 feb 2016 14:21

03 feb 2016 14:21

Idrottsgala varje år

KULTUR OCH FRITID

Fritid fick i uppdrag att utreda galaverksamheten i Skövde.

Resultatet blev att idrottsgalan, som gick av stapeln i lördags, och näringslivsgalan ska hållas varje år medan kulturgalan fortsatt hålls bara vartannat år. Kultur- och fritidsnämndens ordförande, Kaj-Eve Eneroth (L), tackar Next Skövde för gott samarbete och säger att det är tack vare det som idrottsgalan har en framtid.

– Det är inte beslutat, men troligen blir det så, säger han

Resultatet blev att idrottsgalan, som gick av stapeln i lördags, och näringslivsgalan ska hållas varje år medan kulturgalan fortsatt hålls bara vartannat år. Kultur- och fritidsnämndens ordförande, Kaj-Eve Eneroth (L), tackar Next Skövde för gott samarbete och säger att det är tack vare det som idrottsgalan har en framtid.

– Det är inte beslutat, men troligen blir det så, säger han