03 feb 2016 10:50

03 feb 2016 10:59

Stadshuset utrymdes vid brandlarm

Skövde stadshus utrymdes vid 10.20-tiden på grund av ett brandlarm. All personal fick tillfälligt lämna byggnaden.

Larmet startade vid 10.20 och snabbt fick alla som arbetar i huset ta sig ut ur stadshuset. Räddningstjänsten var snabbt på plats och det verkade inte vara någon brand som har orsakat larmet. Räddningstjänsten meddelade sedan att larmet berodde på ett tekniskt fel.

I entréplanet pågår för närvarande en del ombyggnation.

Larmet startade vid 10.20 och snabbt fick alla som arbetar i huset ta sig ut ur stadshuset. Räddningstjänsten var snabbt på plats och det verkade inte vara någon brand som har orsakat larmet. Räddningstjänsten meddelade sedan att larmet berodde på ett tekniskt fel.

I entréplanet pågår för närvarande en del ombyggnation.