10 feb 2016 14:41

10 feb 2016 14:41

Tog stryptag på kvinna – åtalas

SKÖVDE

En man har åtalats för att i januari ha misshandlat en kvinna i hennes bostad.

Mannen har, enligt åtalet, tagit ett strypgrepp på henne och har också slagit och sparkat henne. Misshandeln ledde till andningssvårigheter och skador. Mannen häktades efter händelsen. Han åtalas också misstänkt för misshandel, olaga hot och hemfridsbrott mot kvinnan, de brotten skedde hösten 2014. Han ska då ha trängt sig in i hennes bostad och där ha misshandlat och hotat henne.

Mannen har, enligt åtalet, tagit ett strypgrepp på henne och har också slagit och sparkat henne. Misshandeln ledde till andningssvårigheter och skador. Mannen häktades efter händelsen. Han åtalas också misstänkt för misshandel, olaga hot och hemfridsbrott mot kvinnan, de brotten skedde hösten 2014. Han ska då ha trängt sig in i hennes bostad och där ha misshandlat och hotat henne.